سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انواع پرچمهای تبلیغاتی

تاریخچه

 آغاز پیدایش پرچم در جهان مربوط به سالهای  بسیار دور و به دوران باستان بر می‌گردد. نخستین بار استفاده از پرچم به عنوان سمبل همبستگی و اتحاد در بین قبیله‌ها و در زمان جنگ رواج پیدا کرد. طرفین نبرد به منظور تضعیف روحیه لشکریان دشمن، تلاش می‌کردند که پیش قراول لشکر(پرچمدار) آنها را بکشند. طریقه ساخت پرچم در قدیم صرفا یک تکه پارچه و یا کاغذ بی قواره بود اما با گذشت زمان شکل آن تغییرات اساسی و جلوه ویژه پیدا نمود و تحولات شگرفی در زمینه ساخت پرچم به عنوان مهمترین نشانه، برند و لوگوی یک کشور ، صورت گرفته است. دیگر پرچم صرفا برای استفاده در معرکه جنگها کاربرد ندارد بلکه در عرصه‌های بین المللی نظیر مسابقات ورزشی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و…، نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرچم هرکشوری نشانه عظمت،  قدرت، اقتدار، اتحاد ، دلبستگی، وفاداری و هبستگی ارکان مختلف آن کشور محسوب می‌گردد.

به طور کلی  ساخت پرچم‌ ها به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:  پرچم ملی و پرچم تبلیغاتی

پرچم ملی، عبارت است از سمبل، نشانه وحدت و اقتدار یک کشور که توسط مسئولین حکومت و نظام هر کشوری طراحی و تهیه شده و مورد استفاده عموم قرار می‌گیرد.           

پرچم‌های تبلیغاتی، باتوجه به نوع کاربرد آنها، دارای طرحها، اشکال و اندازه‌های مختلف و متنوعی می‌باشند.  غالبا از پرچم‌های تبلیغاتی به عنوان معرفی نماد و برند یک شرکت، سازمان، محصول، خدمت و…   مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

انواع پرچم‌ های تبلیغاتی

در سالهای نه چندان دور و با گسترش ابزارها و روشهای کسب و کار، شرکتها و سازمانهای تبلیغاتی متوجه شدند که پرچم دارای پتانسیل کافی برای تبدیل شدن به یک ابزار مدرن تبلیغاتی و پرکاربرد را دارا می‌باشد. لذا از آن زمان تاکنون استفاده از پرچم‌های گوناگون به طور گسترده‌ای افزایش یافت و سازمان‌ها و شرکتهای مختلفی متقاضی استفاده از شکل و شمایل پرچم برای نمایش و تبلیغ برند و لوگوی خود می‌شوند. اگر با دید بازاریابی و تبلیغاتی به پرچم کشورها بنگریم آنها نیز به نوعی یک ابزار تجاری ملی محسوب می‌شوند و نسبت به نمایش برند خود که همانا نام کشورشان است تبلیغ می‌کنند.

مذهبی

پرچم‌ هایی هستند که در مراسم ها و مناسبتهای مختلف مذهبی و دینی و در اندازه‌ها و طرح‌های متنوع تولید و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

توضیح اینکه از این نوع پرچم‌ها در کشورهای اسلامی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نمایشی

این نوع پرچم ها ، پرچم های بزرگی می‌باشند که معمولا”بر روی پایه های عمودی بزرگی قرار می گیرند و چون غالبا” در نمایشگاه‌ها ، جشنواره ها و مراسم‌های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند به آنها،  پرچم‌های‌تشریفاتی و یا نمایشگاهی نیز گفته می‌شوند. 

ریسه‌‌‌ای

پرچم‌ های ریسه‌ای(رشته‌ای)، عبارت است از پرچم‌های کوچکی که در ابعاد مشخص و اغلب به شکلهای نیم دایره، مثلث، مربع، مستطیل و … به صورت رشته‌ای ودر کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. این نوع پرچم برای مناسبت‌ها و جشن‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افراشته

 این نوع پرچم‌ ها معمولا دارای  ابعاد بزرگی می‌باشند که برای  استفاده در محیط باز تولید می‌شوند. نوع پارچه پرچم های اهتزاز به لحاظ اینکه در معرض باد و نور آفتاب و باران و سایر عوامل طبیعی قرار دارند، باید دارای دو ویژگی مقاومت مناسب و باد خوری خوب برخوردار باشند.                                     

رومیزی

این نوع پرچم‌ ها در اندازه‌های کوچک تهیه شده و معمولا روی میز ، قفسه کتابخانه و… قرار می‌گیرند. این اقدام علاوه بر اقتدار آرم و برند یک شرکت یا سازمان، یک اتحاد و تعلق خاطر را برای همکاران و مدیران ایجاد می‌نماید. 

رومیزی مدلL

یکی از انواع پرچم های رومیزی  که الهام گرفته از یک حرف لاتین است و دقیقا به شکل حرف ال کوچک و واژگون در زبان انگلیسی(L ) می‌باشد. میله و پارچه این پرچم در ابعاد مورد نظر تولید ودر محل تعیین شده قرار میگیرد.

رومیزی چند شاخه

این نوع پرچم های رومیزی به گونه‌ای ساخته می‌شوند که براساس درخواست مشتری می‌تواند چند شاخه بر روی یک پایه قرار داده شود. پارچه پرچم در ابعاد مورد تقاضا در محل‌های مورد نظر قرارمی‌گیرد.

رومیزی مدلT

میله این نوع از پرچم های رومیزی نظیر مدلL به شکل حرف تی بزرگ در زبان انگلیسی  (T ) بوده و در اندازه‌های مشخص ساخته می‌شوند. دو پرچم در ابعاد مشخص در محل‌های مورد نظر قرارداده می‌شوند.

شرکت تبلیغاتی نشانه ساز سازنده انواع پرچم‌های تبلیغاتی با کیفیت و قیمت مناسب می‌باشد.